TASK

Filled with the impressions of ferry ride through skerries during the excursion in Scandinavia, design a simple summer house.

LOCATION

skerry coast somewhere in Scandinavia (without any further specifation)

FOCUS

landscape interaction, light, views and connection, family time

PROJECT PARTNER (Models)

Luisa Schulz

 

IDEA

Emphasising the flat and scattered character of the coastline, yet setting contrast to the smooth washed out counturs of the rocks.

The summer house structure was broken into four funtional space units, arrayed on the ridge overlooking the bay and encosing a courtyard to offer a place to directly interact with outside, yet sheltering the inhabitants from cold wind. The horizontality of the landscape  was underlined by the horizontaly streched windows to enable widened vistas.

 

GALLERY

 

Advertisements